סהר שכבת ברים
ברים שכבת סהר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חצאי קשיו ופיסות, שקדים חתוכים, פצפוצי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: חטיפי פאי פקאן מהירים בצורת חצי סהר, סהר רול עוגת גבינה פאי תפוחים ברים, ו שבע שכבות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (350 מעלות f עבור מחבתות כהות). תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ'.
אם משתמשים לחמניות סהר: לפרוש בצק לתוך 2 מלבנים ארוכים. אם משתמשים בגיליון בצק: לפרוש בצק.
מקום במחבת; לחץ על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים כדי ליצור קרום.
הסר קרום אפוי חלקית מהתנור.
מפזרים שבבי וניל, שבבי שוקולד, שקדים וקשיו באופן שווה על פני הקרום.
יוצקים חלב מרוכז באופן שווה מעל.
חזור לתנור; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב צידי מחבת. מגניב 1 שעה. מקררים כ -30 דקות או עד שוקולד מוגדר. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות.