זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תמרי, שעועית אדאמה, מירין, לחסום טופו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט אטריות סובה עם אדאמה ורוטב מיסו, סובה אטריות & סלט טופו עבור 2, ו סלט אטריות סובה עם ירקות וטופו.
הוראות
1
חומרי ההלבשה חום בסיר הקטן ביותר שלך, מבשלים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מרתיחים אטריות בעקבות הוראות החבילה, הוספת שעועית edamame עבור זמן הבישול הסופי 2 דקות. לשטוף תחת מים קרים מאוד, לנקז ביסודיות קצה לתוך קערה גדולה עם בצל האביב, נבטים, מלפפון, שמן שומשום רוטב חם. עונה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
בצל אביב
3 טיפות רוטב סויה
קורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מברשת טופו עם שמן ירקות, עונה ומחבת או גריל עבור 2-3 דקות בכל צד טופו הוא עדין מאוד אז לפנות בזהירות. למעלה סלט עם טופו, לפזר עם כוסברה ומגישים
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.