קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק
סובה עם אספרגוס בגריל צדפות ים עם רוטב מיסו מתוק הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, סאקה, מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, צדפות זיגוג תפוז מיסו עם אטריות סובה ירקות מוקפצים, ו עוף בגריל ואטריות סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר, סאקה, מירין, וחומץ אורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את מיסו לבן, זנגביל, ו 1 כף של השמן לטאטא עד בשילוב היטב. תניח את הזיגוג של מיסו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים את האטריות עד רך עדיין מוצק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ניקוז, הלם תחת מים זורמים קרים, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מחממים מחבת גריל משומנת היטב על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מברישים את האספרגוס והצדפות עם כל או רוב 3 כפות הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל האספרגוס הראשון עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות בסך הכל, מגלגל אותם על מנת לחמם אותם באופן שווה בכל רחבי. לחלק ולמעלה כל אטריות המגישה עם אספרגוס. גריל את הצדפות באותו מחבת עד מבושל דרך פריך בכל צד, על 2 דקות לכל צד. מחלקים את הצדפות בין מנות של אטריות, כף כמה זיגוג מיסו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים מקושטים באגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1
כדי טוסט חצאי אגוז, לשים אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות, כדי להיות בטוח לנער את המחבת כדי לא לשרוף את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מן המחבת להתקרר מעט לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מאטריות כל יום: מתכונים אסיאתיים טעימים מראמן למקלות אורז על ידי קורין טראנג. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Corinne Trang. תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי מאורה McEvoy. פורסם על ידי Chronicle Books.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אטריות ראמןאטריות ראמן
אפונה גויה®אפונה גויה®