קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק
סובה עם אספרגוס בגריל צדפות ים עם רוטב מיסו מתוק הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, סאקה, מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, צדפות זיגוג תפוז מיסו עם אטריות סובה ירקות מוקפצים, ו עוף בגריל ואטריות סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר, סאקה, מירין, וחומץ אורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את מיסו לבן, זנגביל, ו 1 כף של השמן לטאטא עד בשילוב היטב. תניח את הזיגוג של מיסו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים את האטריות עד רך עדיין מוצק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
ניקוז, הלם תחת מים זורמים קרים, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מחממים מחבת גריל משומנת היטב על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מברישים את האספרגוס והצדפות עם כל או רוב 3 כפות הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל האספרגוס הראשון עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות בסך הכל, מגלגל אותם על מנת לחמם אותם באופן שווה בכל רחבי. לחלק ולמעלה כל אטריות המגישה עם אספרגוס. גריל את הצדפות באותו מחבת עד מבושל דרך פריך בכל צד, על 2 דקות לכל צד. מחלקים את הצדפות בין מנות של אטריות, כף כמה זיגוג מיסו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים מקושטים באגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1
כדי טוסט חצאי אגוז, לשים אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות, כדי להיות בטוח לנער את המחבת כדי לא לשרוף את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מן המחבת להתקרר מעט לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מאטריות כל יום: מתכונים אסיאתיים טעימים מראמן למקלות אורז על ידי קורין טראנג. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Corinne Trang. תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי מאורה McEvoy. פורסם על ידי Chronicle Books.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אטריות ראמןאטריות ראמן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל