קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

סובין מאפינס II

סובין מאפינס II
מאפינס סובין II עשוי להיות רק המתכון הדרומי שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 48 מנות עם 173 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך ביצים, דגני סובין, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס סובין כוסמין לח , מאפינס סובין כוסמין לח , ומאפינס קינואה בננה ללא ביצים - איך מכינים מאפינס קינואה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה מנפים קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הדגנים, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים ביצים, קיצור וחלב; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מכסים את הקערה ומאחסנים את הבלילה במקרר לפחות 24 שעות לפני השימוש. הבלילה תישמר במקרר עד 6 שבועות. הבלילה צריכה להישאר מכוסה ואין לערבב אותה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שולפים את הבלילה לכוסות מאפינס מרופדות או משומנות קלות, וממלאים כל כוס ב-2/3 מלא.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
7
אופים ב-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) במשך 15 עד 20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות