קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סוביניון בלאן-אגסים עלומים עם פפיטס חריף

סוביניון בלאן-אגסים עלומים עם פפיטס חריף
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 572 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קאיין, זרעי דלעת, סוביניון בלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות יין סוביניון בלאן, עוגת סוביניון בלאן פאונד, ו סוביניון בלאן אפרסק סנגריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים אגסים בסיר גדול או מחבת רחבה עם סוכר מגורען, שעועית וניל, מקל קינמון, יין, ו 1/2 כוס מים. מבשלים בעדינות, מכוסה, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
כף החוצה אגסים ולהניח בצד, מכוסה באופן רופף עם פלסטיק. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי על חום בינוני עד עבה מופחת כ 1 כוס, על 30 דקות (הקפד לא להפחית את הסירופ יותר מדי). צמרמורת עד מגניב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף פפיטס, סוכר חום, קאיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעים קלויים סוכר חום התרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מערבבים 1/4 כוס הסירופ עם מסקרפונה. סדר אגסים על מגש הגשה. תערובת mascarpone Dollop על או ליד אגסים, סירופ טפטוף על אגסים mascarpone, ומפזרים תערובת pepitas.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
הפוך קדימה: דרך שלב 3, 1 יום קדימה; אגסים צינה אטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
זיווג יין: Ceja 2008 "Dulce Beso" הקציר מאוחר סוביניון בלאן. גרסה מתוקה זו של היין האגסים הם עלומים ב מרחיב את חבילת הטעם. כמו צלחת אגס, יש חומציות יפה לחתוך את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה