סוביניון בלאן-אגסים עלומים עם פפיטס חריף
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 572 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קאיין, זרעי דלעת, סוביניון בלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות יין סוביניון בלאן, עוגת סוביניון בלאן פאונד, ו סוביניון בלאן אפרסק סנגריה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים אגסים בסיר גדול או מחבת רחבה עם סוכר מגורען, שעועית וניל, מקל קינמון, יין, ו 1/2 כוס מים. מבשלים בעדינות, מכוסה, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
כף החוצה אגסים ולהניח בצד, מכוסה באופן רופף עם פלסטיק. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי על חום בינוני עד עבה מופחת כ 1 כוס, על 30 דקות (הקפד לא להפחית את הסירופ יותר מדי). צמרמורת עד מגניב, לפחות 1 שעה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
להוסיף פפיטס, סוכר חום, קאיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעים קלויים סוכר חום התרכך, על 3 דקות.
מערבבים 1/4 כוס הסירופ עם מסקרפונה. סדר אגסים על מגש הגשה. תערובת mascarpone Dollop על או ליד אגסים, סירופ טפטוף על אגסים mascarpone, ומפזרים תערובת pepitas.
הפוך קדימה: דרך שלב 3, 1 יום קדימה; אגסים צינה אטום.
זיווג יין: Ceja 2008 "Dulce Beso" הקציר מאוחר סוביניון בלאן. גרסה מתוקה זו של היין האגסים הם עלומים ב מרחיב את חבילת הטעם. כמו צלחת אגס, יש חומציות יפה לחתוך את הסוכר.