קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סוביניון בלאן-אגסים עלומים עם פפיטס חריף

סוביניון בלאן-אגסים עלומים עם פפיטס חריף
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 572 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קאיין, זרעי דלעת, סוביניון בלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות יין סוביניון בלאן, עוגת סוביניון בלאן פאונד, ו סוביניון בלאן אפרסק סנגריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים אגסים בסיר גדול או מחבת רחבה עם סוכר מגורען, שעועית וניל, מקל קינמון, יין, ו 1/2 כוס מים. מבשלים בעדינות, מכוסה, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
כף החוצה אגסים ולהניח בצד, מכוסה באופן רופף עם פלסטיק. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי על חום בינוני עד עבה מופחת כ 1 כוס, על 30 דקות (הקפד לא להפחית את הסירופ יותר מדי). צמרמורת עד מגניב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף פפיטס, סוכר חום, קאיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעים קלויים סוכר חום התרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
מערבבים 1/4 כוס הסירופ עם מסקרפונה. סדר אגסים על מגש הגשה. תערובת mascarpone Dollop על או ליד אגסים, סירופ טפטוף על אגסים mascarpone, ומפזרים תערובת pepitas.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זרעי דלעתזרעי דלעת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
הפוך קדימה: דרך שלב 3, 1 יום קדימה; אגסים צינה אטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
זיווג יין: Ceja 2008 "Dulce Beso" הקציר מאוחר סוביניון בלאן. גרסה מתוקה זו של היין האגסים הם עלומים ב מרחיב את חבילת הטעם. כמו צלחת אגס, יש חומציות יפה לחתוך את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ