סוונסון בקר צלוי עם שאלוט ופטריות
Swanson® Braised בשר בקר עם שאלוט ופטריות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, צלי צ'אק בשר בקר, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו בשר מטוגן בצלצלי שאלוט ופטריות, בשר מטוגן ופטריות, ו בשר מטוגן עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב מכל הצדדים.
הוסף את שאלוט למחבת. לבשל במשך 10 דקות או עד שהם מכרז. מערבבים את המניה, עגבניות, חומץ וסוכר וחום לרתיחה. תחזיר את הבשר למחבת. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים את הגזרים והפטריות למחבת. מבשלים 30 דקות או עד שהגזר רך.
הסר את הבשר והירקות מהמחבת.
תגביר את החום לגבוה. מבשלים 10 דקות או עד תערובת המניות מתעבה. החזירו את הבשר והירקות למחבת. מתבלים לפי הצורך.
מפזרים את הפטרוזיליה וקליפת לימון.