סוי פולו ירכיים עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף סוי פולו. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1544 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן canolan, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Marco Polo Negroni, Uyghur פולו (Pilaf), ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה-Baghali פולו.
הוראות
להקציף יחד 5 מרכיבים הראשונים בצלחת רדודה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף עוף, פונה מעיל. לכסות או לאטום, ולהירגע 30 דקות עד 3 שעות.
גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ'.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים עוף, עור הצדדים למעלה, בתבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד שנעשה העור הוא חום זהוב.
בינתיים, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 35
לדלות שאלוט קלות בקמח, מתנער עודף. שאלוט מטגנים, בקבוצות, 1 עד 2 דקות או רק עד פריך.
מסננים על נייר נייר מצופה נייר נייר גיליון אפייה. חזור על הליך עם שום ופלפל jalapeo.
מפזרים שאלוט, שום, ופלפל jalapeo בנדיבות עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מחלקים עוף בין צלחות מנה בודדות.
מפזרים בצלצלי שאלוט, שום, פלפל חלפיאו וכוסברה.