סויה טונה עם ווסאבי משש
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, תפוחי אדמה, סטייק טונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מחית לובסטר ווסאבי, Veggie ~ עוגות עם Wasabi אפונה Mash, ו זרעי דלעת סויה ווסאבי.
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ וסוכר.
יוצקים מעל הטונה ומרינדה לפחות 20 דקות או עד 2 שעות במקרר.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת של מים רותחים מומלחים קלות, ואז מבשלים 10-15 דקות עד רך.
מחממים את החלב במחבת ומערבבים בwasabi, להחזיר את תפוחי האדמה למחבת, ולאחר מכן מחית עד חלקה. מערבבים את בצל האביב ולשמור חם.
מחממים מחבת מחבת ללא מקל עד עישון חם.
הסר את הטונה מן המרינדה. מבשלים על המחבת במשך 2-3 דקות בכל צד עד נצרב מבחוץ, אבל עדיין ורוד בפנים. מבשלים את השעועית הרחבה או הסויה על פי הוראות חבילה, ולאחר מכן לשרת לצד הטונה ומחית.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.