סוכר חום ברי סנדלר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סוכר חום פירות יער קובלר. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: מאפה תפוחים מסוכר חום, מאפה אוכמניות אפרסק סוכר חום, ו 30 דקות סוכר חום ברי להתפורר.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
מערבבים יחד 3/4 עד 1 כוס סוכר חום קורנפלור בקערה גדולה.
מוסיפים פירות יער וזורקים למעיל.
העברת תערובת לתבנית אפייה 3 ליטר רדודה ואופים עד שהתערובת חמה, כ -12 דקות.
בינתיים, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה ומתמזגים עם קצות האצבעות או בבלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בערך בגודל אפונה.
מוסיפים חלב ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
הסר תבנית אפייה מהתנור ושחרר 12 תלוליות של בצק על פירות יער חמים. מערבבים יחד כפית סוכר חום הנותרים וסוכר מגורען ומפזרים על הבצק.
אופים סנדלר עד ציפוי זהוב, 25 עד 30 דקות. קר כדי להתחמם, כ -30 דקות.