סוכר חום-עוגיות פקאן
המתכון עוגיות סוכר חום פקאן יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לכם חלב חמאה, סוכר חום, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גזר, עוגות קישואים עם מייפל וגבינת שמנת ציפוי סוכר חום עם פקאן מסוכר, מיני חמאה חומה funfetti cupcakes + סוכר חום קרם חמאה {בגידה}, ו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 18 כוסות מאפין בגודל רגיל.
מורחים פקאנים במחבת רדודה ungreased.
אופים חשפו 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב; מגניב.
מניחים 1/4 כוס של פקאן במעבד מזון. כיסוי; תהליך עד קצוץ דק. בקערה קטנה, מערבבים פקאנים קצוצים דק והסוכר החום; להפריש לציפוי.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים קמח וסודה לשתייה; להפריש. בקערה בינונית, לנצח 1/4 כוס חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר מגורען, להכות היטב.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים 2 כפיות משחת שעועית וניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש של חלבונים ביצה לתוך הבלילה; מקפלים בחלבונים שנותרו 1/2 כוס אגוזי פקאן קלוי. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, מילוי שני שליש מלא.
אופים 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלים קירור. מגניב לגמרי.
בינתיים, בסיר 1 ליטר כבד, לבשל 1/4 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד השחמה.
יוצקים לתוך קערה גדולה; לקרר 20 דקות.
הוסף גבינת שמנת לחמאה משחימה; הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד אור ורך. מערבבים 1 1/2 כפיות משחת שעועית וניל.
כפור כל קאפקייק עם זיגוג נדיב 2 כפות.
מפזרים בתערובת סוכר פקאן-חום שמורה.