סוכר חום-עוגיות פקאן
סוכר חום-פקאן חמאה הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קורנפלור, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פקאן חומות, עוגיות סוכר חומות, ו עוגיות סוכר חומות (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח), ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים חמאה וסוכר חום בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (על 1 דקה). בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה במהירות נמוכה. (
מפזרים מי קרח על תערובת הקמח; להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב. לעצב את הבצק לתוך 2 (6 אינץ ' ארוך) יומני; לעטוף כל יומן בניילון לעטוף. צ ' יל 1 שעה או עד המשרד מאוד.
קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. לפתוח בצק; לחתוך כל יומן לתוך 16 פרוסות באמצעות סכין משונן.
מניחים עיגלי בצק 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מוכנים.
מפזרים צמרות באופן שווה עם סוכר turbinado, בעדינות לחיצה לתוך הבצק.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מסדינים אפייה; מגניב על מתלה חוט.