סוכר חום קלוי איטי ושמיר נרפא סלמון
סוכר חום קלוי איטי ושמיר סלמון נרפא נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, שמיר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוכר חום קלוי איטי ושמיר נרפא סלמון, סלמון חום עם סוכר ושמיר., ו שמיר וסלמון נרפא ממלח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
מניחים דגים, צד העור למטה, בתבנית אפייה 13 x 9inch. לשפשף תערובת סוכר על דגים. מכסים ומקררים 8 שעות.
לנגב את תערובת הסוכר שנותרה מדגים עם מגבת נייר. מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול.
מקום דגים, צד עור למטה, במחבת.
אופים ב 175 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים מיונז וחרדל; מערבבים היטב.
מגישים תערובת מיונז עם דגים.