סוכר חריף הצמד אפונה נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מנות ראשונות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 74 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עמילן תירס, אפונה סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 88%. הציון הזה מרהיב. אפונת סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילי חם, ארוחת ערב הערב: אפונה ירוקה ואפונת סוכר ברוטב שומשום, ו אפונה ירוקה טרייה ואפונת סוכר ברוטב שומשום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, שלבו את האפונה, הבצל ו -2 כפות המים. מכסים ומבשלים על גבוה 5-7 דקות או עד שהם פריכים-רכים, תוך ערבוב פעמיים; מסננים. בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והפלפל; מערבבים פנימה את החומץ ואת יתרת המים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים, ללא כיסוי, גבוה במשך 30-45 שניות או עד להסמכה, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים