סוכריות ג'לי תפוזים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לאוסף שלך, סוכריות ג'לי תפוזים עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-81 ומחירו 10 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך צבעי מאכל, חמאה, סוכר נוסף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב בתור תבלין, והוא נעשה תוך 25 דקות בערך. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סוכריות פלר דה סל קרמל של זומפה , ג'לי אספיק , ושייק חמאת בוטנים וג'לי .
הוראות
חמאה 9 אינץ'. מחבת מרובעת עם 2 כפיות חמאה; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול מערבבים את הפקטין, הסודה לשתייה והמים (התערובת תהיה מוקצפת). בסיר אחר מערבבים סוכר וסירופ תירס. מביאים את שתי התערובות לרתיחה. מבשלים עד שהקצף על תערובת הפקטין מתדלדל מעט ותערובת הסוכר מגיעה לרתיחה מלאה, כ-4 דקות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הפקטין לתערובת הסוכר הרותחת, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מערבבים שמן תפוז וצבע מאכל. יוצקים מיד לתבנית מוכנה.
מניחים בטמפרטורת החדר למשך 3 שעות או עד להתייצבות.
מפזרים נייר שעווה עם סוכר; הופכים את המחבת על הסוכר. בעזרת סכין טבולה במים חמים, חותכים סוכריות ל-1-in. ריבועים; מגלגלים בתוספת סוכר.
מניחים לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר למשך הלילה. מאחסנים בכלי אטום.