סוכריות ג'לי יין חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלין, אז נסו סוכריות ג'לי יין חם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 42 קלוריות. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רצועות קליפת תפוז, אבקת פקטין פירות, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו ג'לי יין חם, סוכריות ג'לי לימון, ו סוכריות ג'לי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שלבו יין, קליפת תפוז, מיץ, מקל קינמון וציפורן; הביאו רק לרתיחה (לא להרתיח) על אש בינונית-נמוכה. הפחיתו את האש; מבשלים בעדינות, ללא כיסוי, 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
קו 9 על 5 אינץ'. מחבת כיכר עם נייר כסף; מעיל נייר כסף עם תרסיס בישול. מסננים תערובת יין, משליכים קליפת תפוז ותבלינים. מחזירים יין חם לסיר; מערבבים פנימה פקטין וסודה לשתיה.
מחממים על אש בינונית-גבוהה.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו סוכר וסירופ תירס; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה תערובת יין. ממשיכים לרתיחה 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהאש; הסר קצף, במידת הצורך. מיד לשפוך לתוך מחבת מוכן.
הניחו לעמוד עד להתייצבות, כ -5 שעות או למשך הלילה.
לציפוי, מפזרים 2 כפות סוכר מעל 14 על 12 אינץ'. גיליון נייר קלף. הפוך סוכריות על סוכר. עם סכין טבול במים חמים, לחתוך ממתקים לתוך 1-ב. ריבועים; מעיל עם סוכר שנותר.
תן לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר למשך הלילה. חנות במיכלים אטום עד 1 בשבוע.