סוכריות ג'לי יין חם
המתכון הרהר סוכריות ג'לי יין יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. מתכון זה מכין 36 מנות עם 59 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ תפוזים, סוכר, סירופ תירס ויין. זה עובד טוב כמו תבלין זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: סוכריות ג'לי יין חם, ג'לי יין חם, ו סוכריות ג'לי כתום.
הוראות
בסיר קטן שלבו יין, קליפת תפוז, מיץ, מקל קינמון וציפורן; מביאים רק לרתיחה (לא להרתיח) על אש בינונית-נמוכה. מנמיכים את האש; מבשלים בעדינות, לא מכוסה, 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
קו 9 על 5 אינץ'. כיכר פאן עם רדיד; מעיל רדיד עם בישול תרסיס. זן תערובת יין, להשליך קליפת תפוז ותבלינים. מחזירים יין חם לסיר; מערבבים פנימה פקטין וסודה לשתייה.
מחממים על אש בינונית-גבוהה.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו סוכר וסירופ תירס; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בתערובת היין. ממשיכים להרתיח 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהאש; הסר קצף במידת הצורך. מיד לשפוך לתוך מחבת מוכן.
תן לעמוד עד להתייצבות, בערך 5 שעות או לילה.
לציפוי, מפזרים 2 כפות סוכר על 14 על 12 אינץ'. דף נייר קלף. הפוך סוכריות על סוכר. עם סכין טבול במים חמים, לחתוך ממתקים לתוך 1-ב. ריבועים; מעיל עם הסוכר הנותר.
תנו לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר למשך הלילה. חנות במיכלים אטום עד 1 בשבוע.