סוכריות ג'לי כתומות
סוכריית ג'לי כתומה היא ללא גלוטן וטבעוני תבלין. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, תמצית תפוזים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סוכריית ריבת תפוחים, סוכריות ג'לי כתומות, ו רול ג'לי כתום-מלאך (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 9x5 אינץ כיכר מחבת עם ספריי בישול.
מערבבים פקטין, מים וסודה לשתייה בסיר בינוני. (
מערבבים 1 כוס סוכר וסירופ תירס בסיר גדול.
מבשלים את שתי תערובות על חום גבוה 4 דקות. או עד קצף יש דליל מתערובת פקטין ותערובת סוכר מגיע לרתיחה מתגלגלת מלאה, ערבוב תערובות בשני הסירים לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף תערובת פקטין לתערובת סוכר רותחים, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים תמצית וצבע מאכל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 3 שעות או עד ממתקים הוא מגניב ומוצק.
מפזרים סוכר שנותר על גבי גיליון גדול של נייר שעווה. הפוך ממתקים על נייר שעווה.
חותכים ממתקים לריבועים 3/4 אינץ', עוצרים מדי פעם לטבול סכין במים חמים.
רול ממתקים בסוכר עד מצופה באופן שווה.
מניחים בשכבה אחת על מדפי תיל.
תן לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר בן לילה.