סוכריות גומי כתומות
מסטיק כתום יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 72 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 72. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -77 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. אם יש לכם צבעי מאכל, אבקת פקטין פירות, תמצית תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 6%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: סוכריות גומי תוצרת בית, סוכריות גומי מיושנות, ו סוכריות גומי חמוציות.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 9 אינץ'. איקס 5-אין. מחבת כיכר עם נייר כסף. משמנים את נייר הכסף בכפית 1 חמאה; מניחים בצד.
משמנים את התחתית והדפנות של סיר כבד גדול עם יתרת החמאה; מוסיפים סוכר וסירופ תירס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, בערך 9 דקות. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום ממתקים קורא 280 גרם (שלב סדק רך), תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בסיר גדול אחר, שלבו את המים, הפקטין והסודה לשתייה (התערובת תקצף מעט). מבשלים ומערבבים על אש גבוהה עד שהתערובת רותחת, כ -2 דקות.
כאשר תערובת סירופ תירס מגיע 280 (שלב סדק רך), להסיר מהחום. מחזירים את תערובת הפקטין לאש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהתערובת מתחילה להתבשל. בזהירות ובאיטיות מצקת תערובת סירופ תירס בזרם דק מאוד לתוך תערובת פקטין, תוך בחישה מתמדת. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את התמצית, הקליפה וצבעי המאכל.
בואו לעמוד עד המשרד, על 2 שעות.
מגלגלים פנימה סוכר נוסף אם רוצים.