סוכריות חמאת בוטנים מצופות שוקולד
ממתכון ממתקי חמאת בוטנים מצופים שוקולד יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. והוא יספק כ 64 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו תבלין. לכי לחנות וקחי אבקת סוכר, חמאת בוטנים מוקרמת, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סוכריות חמאת בוטנים שוקולד, שוקולד חמאת בוטנים בייגלה סוכריות, ו חמאת בוטנים וריבה סוכריות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8-או 9 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן. נייר כסף עם חמאה.
בקערה בינונית, מערבבים 1/2 כוס חמאת בוטנים, חמאה, בוטנים ווניל. מערבבים 2 כוסות אבקת סוכר, 1/2 כוס בכל פעם, עד צורות בצק נוקשה. (עבודה באבקת סוכר עם הידיים במידת הצורך.) אם הבצק מתפורר, לעבוד עוד 1 כף חמאת בוטנים. תערובת טפיחה במחבת. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד המשרד.
הסר מהמחבת, באמצעות קצוות לסכל להרים.
חותכים ל 8 שורות על ידי 8 שורות.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר, להמיס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. טובלים ריבועי חמאת בוטנים, אחד בכל פעם, לתוך תערובת שוקולד.
מניחים על נייר שעווה. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד.
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס אבקת סוכר ו 2 כפות חמאת בוטנים. הכה בחלב עם חוט להקציף עד חלקה. מערבבים בחלב נוסף, במידת הצורך, 1 כפית בכל פעם, עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג מעל צמרות של ריבועים מצופים שוקולד. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד. חנות ממתקים מכוסה באופן רופף במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.