סוכריות על מקל מוס סלמון מעושן עם Wasabi קרם פרש פתיתי וונטון אפויים
המתכון סלמון מעושן סוכריות על מקל מוס עם Wasabi קרם פרש פתיתי וונטון אפוי מוכן בעוד כ-8 שעות גשו לסופר וקנו שיפודי עץ, קרם פרש, אבקת ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון עם ווסאבי-קרם פרש, משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי, ו מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור 375 מעלות F.
מברשת פילה סלמון עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
אופים על מגש סדין בתנור עד מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות. לשבור את הסלמון לחתיכות קטנות עם מזלג.
מברישים את עורות וונטון עם שאר שמן הזית.
שים את wontons על מגש ואופים עד חום זהוב פריך, על 6 עד 7 דקות.
במעבד מזון, מערבבים את גבינת שמנת וג ' לטין עד חלקה.
שים את התערובת בקערה ומערבבים סלמון מבושל בצל ירוק.
על גיליון גדול של רדיד אלומיניום, לסדר את הסלמון המעושן בשכבה 1, ואז לכסות עם ניילון לעטוף לדפוק החוצה עד דק מאוד.
הסר את גלישת הפלסטיק ולהפיץ תערובת גבינת שמנת על סלמון, ואז רול לעטוף בנייר כסף. מקררים בין לילה.
בקערה קטנה, מערבבים את אבקת ווסאבי וקרם פרש. לרסק את wontons לפתיתים.
הסר את גליל הסלמון מהמקרר, פתח וחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'. הכנס שיפוד עץ לתוך כל פרוסה ולהעביר מגש הגשה. למעלה עם קצת קרם פרש וקצת פתיתי וונטון.
מטבחי רשת מזון לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.