סוכריות על מקל מקרון
סוכריות על מקל מקרון יכולות להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צבעי מאכל כתומים, שקדים פרוסים מולבנים, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 33%. מתכונים דומים: שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות פרנהייט.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
במעבד מזון מערבבים את השקדים עד שהם טחונים דק.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד במהירות גבוהה, להכות את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 דקה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורר, ומקציפים ללא הרף, עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית השקדים, גרידת התפוז וצבעי המאכל, 1 טיפה בכל פעם, אם משתמשים. בעזרת מרית מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר עד לאיחוד. בעזרת כף עוגיות קטנה, גורפים שמונה עד שתים עשרה עיגולי בלילה בקוטר 2 אינץ ' על כל תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות עד מעט נפוח. מצננים לחלוטין על ניירות האפייה, כ-30 דקות.
מניחים את השוקולד והשמנת בקערה בינונית.
מניחים את הקערה מעל מחבת מים בקושי רותחים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -2 דקות. מכניסים למקרר עד שהוא סמיך מספיק למריחה, כ-25 דקות.
להרכבה: כף את המילוי על הצד השטוח של מחצית העוגיות.
מניחים את מקלות הסוכרייה באמצע המלית ולוחצים בעדינות את שאר העוגיות מעל. אפשר מילוי להגדיר בטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב מקרונים עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "