קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סוכריות על מקל מקרון

סוכריות על מקל מקרון
סוכריות על מקל מקרון יכולות להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צבעי מאכל כתומים, שקדים פרוסים מולבנים, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 33%. מתכונים דומים: שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות פרנהייט.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
במעבד מזון מערבבים את השקדים עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד במהירות גבוהה, להכות את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 דקה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורר, ומקציפים ללא הרף, עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית השקדים, גרידת התפוז וצבעי המאכל, 1 טיפה בכל פעם, אם משתמשים. בעזרת מרית מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר עד לאיחוד. בעזרת כף עוגיות קטנה, גורפים שמונה עד שתים עשרה עיגולי בלילה בקוטר 2 אינץ ' על כל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים במשך 15 דקות עד מעט נפוח. מצננים לחלוטין על ניירות האפייה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מניחים את השוקולד והשמנת בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקערה מעל מחבת מים בקושי רותחים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -2 דקות. מכניסים למקרר עד שהוא סמיך מספיק למריחה, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להרכבה: כף את המילוי על הצד השטוח של מחצית העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
4
מניחים את מקלות הסוכרייה באמצע המלית ולוחצים בעדינות את שאר העוגיות מעל. אפשר מילוי להגדיר בטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב מקרונים עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "