סוכריות תפוחי האדמה של סבתא
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? ממתק תפוחי האדמה של סבתא יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 14 אוהדים. אם יש לכם סוכר, תפוחי אדמה, חמאת בוטנים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: מטבל צדפות של סבתא, פשטידת עוף של סבתא, ו סוכריות תפוחי אדמה מנטה.
הוראות
מניחים קוביות תפוחי אדמה במחבת רוטב קטן ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה עד חלקה.
מערבבים 1 סוכר קונדיטוריה לתוך פירה; לערבב היטב. בהדרגה מערבבים את הסוכר והחלב הנותרים כדי ליצור בצק מוצק. לשלב צבע מזון ירוק בשלב זה אם משתמשים.
מפזרים משטח עבודה עם סוכר של ממתקים, ומגלגלים בצק למלבן בגודל 8x12 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'.
מורחים חמאת בוטנים באופן שווה על הבצק.
בחוזקה לגלגל בצק לתוך בול עץ, ג ' לי רול בסגנון, מתחיל בקצה הרחב.
גלישת רישום בניילון נצמד וצינה במקרר עד הממתקים מגדיר, על 1 שעה.
חותכים לפרוסות 1/4 אינץ'.