סוכריית גומי
סוכריית גומי היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 84 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 7 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך רסק תפוחים, פירות jell-o® לערבב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכריות גומי, Cupcakes סוכריות גומי, ו עוגת סוכריות גומי (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x9 אינץ', ומניחים בצד.
מניחים רסק תפוחים בסיר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים ב 1 כוס סוכר, ולחזור לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה. מערבבים תערובת ג ' לטין, ומרתיחים עוד דקה אחת.
יוצקים לתוך המחבת מוכן, וצינה במשך כמה שעות או לילה, עד שנקבע היטב.
לאחר הג ' לטין יש להגדיר, מעיל את המשטח העליון עם סוכר לבן. הפוך את המחבת, והקש על הג ' ל החוצה על משטח נקי כי כבר מאובק עם סוכר.
חותכים לריבועים 1 אינץ', ולגלגל בסוכר. ממתקים יהיו מאוד דביקים.
תן לריבועים הממותקים להתייבש לפחות כמה שעות לפני האחסון.