קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סוכריית שוקולד פצצת ג'י

סוכריית שוקולד פצצת ג'י
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את חטיף שוקולד פצצת G. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, בייגלה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו פצצת מוס עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה ומניח את הקערה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד השבבים נמסים. (לסירוגין, לשים את הצ ' יפס בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על בינוני במשך 30 שניות. מערבבים ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף 3 כפות של שמן צמחי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3
כדי ליצור את הבסיס, טובלים שני מקלות בייגלה בשוקולד ומניחים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. חזור עד שיש לך 24 בסיסים שנעשו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלהמקלות בייגלה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
שים את תבנית האפייה במקרר להקשיח את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים את השוקולד שנותר לתוך בקבוק לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
בינתיים, מוסיפים את אגוזי לוז, סוכר, וניל לקערה של מעבד מזון. עם המכונה פועלת, יוצקים את הנותרים 2 כפות שמן צמחי. המשך עיבוד עד האגוזים טופס התפשטות חלקה. לגרוף את הממרח לתוך שקית ניילון ולחתוך את פינה כדי להפוך את שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
הסירו את הבסיסים מהמקרר וצנרו רצועה של אגוזי לוז בין כל זוג בייגלה מצופה שוקולד. לסחוט שוקולד על גבי כל אחד כדי לכסות ולהחזיר את תבנית האפייה למקרר לפחות 1 שעה. חותכים את כל שוקולד עודף עם סכין לעטוף כל בר בנפרד. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה מצופה שוקולדבייגלה מצופה שוקולד
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך