סוכריית שוקולד פצצת ג'י
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את חטיף שוקולד פצצת G. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, בייגלה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו פצצת מוס עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה ומניח את הקערה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד השבבים נמסים. (לסירוגין, לשים את הצ ' יפס בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על בינוני במשך 30 שניות. מערבבים ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות.)
להוסיף 3 כפות של שמן צמחי ומערבבים היטב.
כדי ליצור את הבסיס, טובלים שני מקלות בייגלה בשוקולד ומניחים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. חזור עד שיש לך 24 בסיסים שנעשו.
שים את תבנית האפייה במקרר להקשיח את השוקולד.
יוצקים את השוקולד שנותר לתוך בקבוק לסחוט.
בינתיים, מוסיפים את אגוזי לוז, סוכר, וניל לקערה של מעבד מזון. עם המכונה פועלת, יוצקים את הנותרים 2 כפות שמן צמחי. המשך עיבוד עד האגוזים טופס התפשטות חלקה. לגרוף את הממרח לתוך שקית ניילון ולחתוך את פינה כדי להפוך את שקית צנרת.
הסירו את הבסיסים מהמקרר וצנרו רצועה של אגוזי לוז בין כל זוג בייגלה מצופה שוקולד. לסחוט שוקולד על גבי כל אחד כדי לכסות ולהחזיר את תבנית האפייה למקרר לפחות 1 שעה. חותכים את כל שוקולד עודף עם סכין לעטוף כל בר בנפרד. שמור בקירור.