קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סול לימון עם ריזוטו עגבניות זית

סול לימון עם ריזוטו עגבניות זית
סוליית לימון עם ריזוטו עגבניות זית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי טימין, מלאי עוף, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ריזוטו לימון-בזיליקום עם ציפוי עגבניות, עגבניות טריות קישואים וריזוטו לימון, ו סולית צלויה עם ציפוי פרמזן-זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הפילה הבלעדית עם הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים כל פילה לשלישים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פילה יחידפילה יחיד
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2
בסיר קטן, מבשלים את החומץ עד מופחת 1 כף. בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה. מערבבים את רסק העגבניות; מכסים וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הבצל; מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים את האורז עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים את היין; מבשלים על חום מתון, ערבוב, עד נספג במלואו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
להוסיף 5 כוסות יותר של מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר הוא שמנת והאורז הוא אל דנטה, על 20 דקות בסך הכל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים 2 כפות של החמאה ואת הבלעדית, מקופל בצד למטה. מבשלים מעל חום מתון, צולה לעתים קרובות עם החמאה, עד השחמה על הקרקעית, כ 3 דקות. להפחית את החום לנמוך, להפוך את הדגים ו baste שוב. מכסים ומבשלים עד שהדגים לבנים לאורך כל הדרך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סולסול
10
לחמם מחדש את הריזוטו על אש מתונה, ולאחר מכן לערבב את 1/2 כוס הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
11
מוסיפים את הזיתים, עגבניות מיובשות, פרמזן ואת שארית 1 כף חמאה; מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות רדודות; להגדיר את הדגים על גבי לטפטף חומץ בלסמי מופחת סביבו. מעל הדג עם ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.