סול לימון עם ריזוטו עגבניות זית
סוליית לימון עם ריזוטו עגבניות זית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי טימין, מלאי עוף, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ריזוטו לימון-בזיליקום עם ציפוי עגבניות, עגבניות טריות קישואים וריזוטו לימון, ו סולית צלויה עם ציפוי פרמזן-זית (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הפילה הבלעדית עם הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים כל פילה לשלישים ומקררים.
בסיר קטן, מבשלים את החומץ עד מופחת 1 כף. בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה. מערבבים את רסק העגבניות; מכסים וחמים על אש נמוכה.
מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל; מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים את האורז עד מצופה באופן שווה.
מוסיפים את היין; מבשלים על חום מתון, ערבוב, עד נספג במלואו.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד כמעט נספג.
להוסיף 5 כוסות יותר של מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר הוא שמנת והאורז הוא אל דנטה, על 20 דקות בסך הכל. כסה וחמם.
במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים 2 כפות של החמאה ואת הבלעדית, מקופל בצד למטה. מבשלים מעל חום מתון, צולה לעתים קרובות עם החמאה, עד השחמה על הקרקעית, כ 3 דקות. להפחית את החום לנמוך, להפוך את הדגים ו baste שוב. מכסים ומבשלים עד שהדגים לבנים לאורך כל הדרך, כ 4 דקות יותר.
לחמם מחדש את הריזוטו על אש מתונה, ולאחר מכן לערבב את 1/2 כוס הנותרים של מלאי.
מוסיפים את הזיתים, עגבניות מיובשות, פרמזן ואת שארית 1 כף חמאה; מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות רדודות; להגדיר את הדגים על גבי לטפטף חומץ בלסמי מופחת סביבו. מעל הדג עם ארוגולה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.