סול עם קרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הבלעדית עם קרם לימון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 394 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון טרי, פילה הבלעדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוליית לימון בגריל עם כופתאות ורוטב לימון, סולית לימון עם רוטב צלי לימון, ו סוליית לימון צרובה במחבת.
הוראות
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום מתון.
מפזרים את הבלעדית עם 1/2 כפית מלח ופלפל. אבק את הסוליה עם הקמח ולנער כל עודף.
שים את הסוליה במחבת ומבשלים 2 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, בערך 2 דקות יותר.
מוסיפים את השמנת ואת גרידת הלימון למחבת. להביא מבשלים ומבשלים עד שמתחילים להתעבות, על 2 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית מלח, מיץ לימון, פטרוזיליה.
חלופות דגים: בני משפחת פלאונדר אחרים, כגון סאנד דאב או פלוק, ילכו היטב עם הרוטב, כמו גם פילה דגים מתון כגון פורל, האק, או וייטינג.
המלצת יין: שרדונה בשלה, בטעם מלא עם גוונים אלון יהיה מתאים היטב לעושר של צלחת שמנת זו. נסה בקבוק מקליפורניה או אוסטרליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.