סול פלורנטין
סול פלורנטין הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סול פלורנטין, פילה של פלורנטין הבלעדית, ו שמפניה Aux פלורנטין הבלעדית (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. להמיס 4 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד רק מתחיל חום.
מפזרים את הקמח על שאלוט וחמאה ומקציפים עד חלקה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים את חצי וחצי לאט, מקציפים לרוטב חלק. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד מעובה, לטאטא לפי הצורך.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים, ואז מוסיפים את התרד, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד חם. להפחית את החום לנמוך, כך התרד נשאר חם.
מניחים את הפילה על מחבת מטאטא כי כבר מצופה ספריי בישול.
יוצקים את מיץ לימון על פילה, ואז מפזרים את פירורי הלחם באופן שווה על גבי. נקודה עם שאר החמאה. מטגנים 5 עד 6 דקות או עד הפילה הם אטומים ופירורי הלחם זהובים. כפית כמה תרד מוקרם על כל אחד 4 צלחות, ואז למקם פילה על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.