סוליה אסייתית עטופה עלים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, והמנה העיקרית pescatarian? סוליה אסייתית עטופה עלה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 265 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, זנגביל, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עלי דפנה עטופים סלמון, בננה-עלה עטוף סנאפר, ו דגים עטופים עלה בננה.
הוראות
טפטוף כל פילה יחיד עם 1 כפית מיץ לימון, 1 כפית רוטב סויה, כפית זנגביל, וקל, אפילו טפטוף של שמן שומשום. בעדינות לגלגל את הפילה לאורכו ולסדר אותם על צלחת heatproof.
ממלאים סיר גדול מצויד ספינת קיטור עם מים 1in (2.5 ס " מ); להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
Blanch choy בוק משאיר במשך כמה שניות במים, או עד רך, ואז למקם אותם בקצרה לתוך קערה של מים קרים.
לעטוף כל פילה ב 45 עלים, הבטחת עם מקלות קוקטייל במידת הצורך. הגדר את הצלחת עם הדגים על מדף הספינה, למקם את המכסה על הספינה, קיטור במשך 810 דקות, או עד הדג הופך אטום.
טוב עם תערובת של ירקות מוקפצים, או עם אורז לבן מבושל.
סוליית תרד עטופה: השתמש תרד עלים unblanched במקום בוק צ ' וי. החלף את רוטב הסויה, זנגביל ושמן שומשום עם קצת חמאה על הפילה, ומפזרים טרגון קצוץ.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.