סוליה ממולאת סרטנים חריפה דורשת כ-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 383 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מיץ לימון, פירורי לחם, קמח וגבינת פרמזן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43%, וזה טוב. מתכונים דומים: סוליית ממולאת סרטנים, סולייה ממולאת בבשר סרטנים וסוליה ממולאת סרטנים ושרימפס.
הוראות
1
לרוטב שמיר, ממיסים חמאה בקערה המתאימה למיקרוגל; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מרק ושמיר עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 2-3 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומסמיך. מערבבים פנימה מיץ לימון; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הסרטן, הסלרי, פירורי הלחם, גבינת הפרמזן והחמאה. כף על מרכז כל פילה; מגלגלים דגים סביב המילוי.
סוליה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.