סוליה ממולא סרטנים חריפים
סוליה ממולאת סרטנים חריפה דורשת כ-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 383 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מיץ לימון, פירורי לחם, קמח וגבינת פרמזן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43%, וזה טוב. מתכונים דומים: סוליית ממולאת סרטנים, סולייה ממולאת בבשר סרטנים וסוליה ממולאת סרטנים ושרימפס.
הוראות
לרוטב שמיר, ממיסים חמאה בקערה המתאימה למיקרוגל; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מרק ושמיר עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 2-3 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומסמיך. מערבבים פנימה מיץ לימון; להתחמם.
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הסרטן, הסלרי, פירורי הלחם, גבינת הפרמזן והחמאה. כף על מרכז כל פילה; מגלגלים דגים סביב המילוי.
מניחים ב-9 אינץ'. צלחת עגולה המתאימה למיקרוגל. מכסים בנייר שעווה.
מחממים במיקרוגל בחום גבוה במשך 5-6 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג ומדחום שהוכנס למלית מראה 160 מעלות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
סוליה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק)