סוליה ממולאת בקינואה בסגנון איטלקי
סוליה ממולאת קינואה בסגנון איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינואה, מים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. . 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. קינואה בסגנון איטלקי, פטריות ממולאות בסגנון איטלקי, ו חצילים ממולאים בסגנון איטלקי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים יחד את הקינואה, 1/2 כוס מים, פטרוזיליה, בזיליקום, וגרידת לימון בסיר קטן על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא רך, על 20 דקות.
יוצקים לקערת ערבוב, מקפלים את גבינת הפרמזן, ומאפשרים לתערובת להתקרר.
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. משמנים קלות תבנית אפייה קטנה.
כפית רבע מתערובת קינואה על קצה אחד של כל פילה יחיד. מקפלים את הצד השני של העיסה הבלעדית, מפזרים פלפל שחור, ומניחים פרוסת לימון על גבי.
מניחים את הבלעדית לתבנית אפייה מוכנה, ומוסיפים את החומץ והמים הנותרים.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הבלעדית בקלות עם מזלג, והבשר אטום, 3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.