סוליה עם בזיליקום, עגבניות ואורגנו
סוליה עם בזיליקום, עגבניות ואורגנו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, סוליית פילה, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו סנאפר אדום שלם קלוי לח עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו, סוליה עם כרישה ועגבניות, ו סול ופפילוט עם עגבניות וזיתים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
טפחו על הסוליה יבשה במגבות נייר ופזרו מלח ופלפל. במחבת מוקפצת גדולה בתנור, משחימים את הסוליה בכף 1 שמן זית מצד אחד, ואז מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את האורגנו, פתיתי פלפל אדום ושום למחבת ומטגנים 1 דקה. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה והעגבניות הקצוצות (עם המיצים שלהם) ומבשלים 1 עד 2 דקות.
יוצקים מחצית ממיץ הלימון לתבנית, מוסיפים את ציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הדג חזרה לתבנית ומבשלים עם הרוטב. מסיימים את הבישול בתנור, 5 עד 7 דקות.
מוציאים את הדג מהתבנית ומניחים על מגש. מחזירים את התבנית לכיריים ומוסיפים את 1 כפות שמן הזית הנותרות יחד עם הבזיליקום הקצוץ ומיץ הלימון שנותר.
תנו לרוטב להפחית על אש בינונית, 2 דקות.
מגישים את הדג עם הרוטב ומקשטים בבזיליקום קצוץ.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פרק 24 אש ולהציף את האש פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
![פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר]()
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.