סוליית לימון אפויה ממולאת
ניתן להכין את סוליית לימון אפויה אפויה בתוך כ-50 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-90 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 804 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $10.36 למנה, מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש חמאה, צדפות ים, סול לימון ומלח ופלפל. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. מתכונים דומים: סול אפוי ממולא תרד, סול אפוי ממולא תרד וסוליה אפויה ממולאת תרד.
הוראות
במחבת גדולה מחממים את החמאה והשמן.
מוסיפים את הבצל, הקישואים והפטריות. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות, כ-6 דקות.
מוסיפים את הצדפות, השרימפס ותיבול פירות הים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שפירות הים רק מבושלים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את פירורי הקרקר ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן להכין את המלית עד יום אחד קדימה ולשמור במקרר. שאריות מלית אפשר להקפיא. להביא לטמפרטורת החדר או להוריד את הצינון במיקרוגל לפני מלית הדג.)
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מברישים תבנית זכוכית גדולה בנדיבות בחמאה מומסת.
מתבלים את פילה הדג משני הצדדים במלח ופלפל. מסדרים 4 מהפילטים בתבנית האפייה. מכסים במלית, דוחסים אותה פנימה לקבלת שכבה אחידה ומעלים את הפילטים שנותרו. אם חלק ממלית פירות הים נשפכת החוצה לתוך המנה, זה בסדר.
מברישים את הדג בחמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדג אטום בחלקו העבה ביותר והמלית מחוממת, 20 עד 30 דקות, תלוי בעובי הדג.
מקשטים בפלחי לימון לסחיטה מעל הדג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסול. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.