סולית ממולאת ברוקולי
ברוקולי ממולא סול נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, מיץ לימון, פילה לבנבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סולית ממולאת, דג סול ממולא סרטנים, ו דג סול ממולא בשרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החמאה, מיץ לימון, מלח ופלפל. בקערה אחרת, מערבבים את הברוקולי, האורז, הגבינה וחצי מתערובת החמאה.
מגלגלים ומניחים את צד התפר בתבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
יוצקים את תערובת החמאה שנותרה על מגלגלים.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. למרוח עם טיפות מחבת; מפזרים פפריקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.