סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק אפרסק בבוקר יום ראשון
סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק בבוקר יום ראשון דורש סביב 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, סירופ מייפל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק אפרסק בבוקר יום ראשון, יום ראשון בבוקר עוגת קפה, ו יום ראשון בבוקר עוגת קפה תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, סירופ מייפל, יוגורט אפרסק, בננה, 1/4 כוס חמאה מומסת, ביצה, ושיבולת שועל בקערה גדולה עד מעורבב היטב. אפשר לתערובת לנוח עד ששיבולת השועל התרככה, 10 עד 20 דקות.
מערבבים קמח לכל מטרה, 3/4 כוס קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 2 כפיות קינמון ומלח בקערה. מערבבים את תערובת הקמח והאפרסקים לתוך תערובת הבננה עד רק בשילוב.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מערבבים את הפקאן, 1/2 כוס קמח מלא, 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה מומסת, וקמצוץ של קינמון בקערה.
מורחים תערובת פקאן על בלילת העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.