סופגניות אופה לחם
הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם גבינה ובירה עבור אופה הלחם, ו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות.
הוראות
מניחים את החלב והביצה לתוך המחבת של מכונת הלחם האוטומטית שלך, ומוסיפים את החמאה, קמח, סוכר, מלח, ושמרים בסדר זה, עם השמרים על גבי. בחר את הגדרת הבצק, ולהפעיל את המכונה.
כאשר מחזור הבצק נגמר, להסיר את הבצק אל משטח עבודה משוריין, ללוש כמה פעמים כדי למוטט את כל הבועות.
חותכים את הבצק ל -16 חתיכות, מכסים אותם במטלית לחה, ומאפשרים לנוח במשך 20 דקות.
למתוח כל כדור לתוך דיסק בעובי של 1/4 אינץ', ולהשתמש חותך קטן כדי לחתוך חור במרכז (השתמשתי בחלק העליון של מנער מלח; העליון בקבוק עובד טוב מדי).
תנו לסופגניות לעלות על פני השטח המשוריין עד הוכפל, 30 עד 40 דקות.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בעדינות מניחים כמה סופגניות בכל פעם לתוך השמן החם, ומטגנים עד שהם צפים למעלה ולהפוך חום זהוב, על 3 דקות. הפוך את הסופגניות, ומטגן בצד השני.
הסר מן השמן, ולנקז על מגבות נייר.