קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות18
ציון בריאות9
מגזין

סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן

סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח דוחן, מסטיק קסנטן, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת אפויה ללא גלוטן סופגניות שוקולד צ'יפס, סופגניות ללא גלוטן ללא מוצרי חלב ללא סוכר-אפוי, ו סופגניות שוקולד ללא סוכר ללא גלוטן (אפוי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תרסיס מחבת סופגנייה עם תרסיס בישול לא מקל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח דוחן, סוכר מגורען, קמח שיבולת שועל, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, מערבבים יחד דלעת, ביצים, שמן צמחי ומיץ תפוזים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קמח דוחןקמח דוחן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת דלעת על מרכיבים יבשים לטאטא עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים עד סופגניות באביב בחזרה למגע, על שמונה עשר דקות. להפוך סופגניות החוצה על מתלה תיל להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. אפשר סופגניות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לציפוי: במחבת מרובעת 9 אינץ', מערבבים יחד סוכר מגורען וקינמון טחון. אחד בכל פעם, לדלות את הסופגניות בתערובת הסוכר-קינמון. לנער את עודף סוכר. חנות סופגניות, מכוסה, על הדלפק עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף