קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות18
ציון בריאות9
מגזין

סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן

סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח דוחן, מסטיק קסנטן, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת אפויה ללא גלוטן סופגניות שוקולד צ'יפס, סופגניות ללא גלוטן ללא מוצרי חלב ללא סוכר-אפוי, ו סופגניות שוקולד ללא סוכר ללא גלוטן (אפוי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תרסיס מחבת סופגנייה עם תרסיס בישול לא מקל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח דוחן, סוכר מגורען, קמח שיבולת שועל, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, מערבבים יחד דלעת, ביצים, שמן צמחי ומיץ תפוזים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קמח דוחןקמח דוחן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים תערובת דלעת על מרכיבים יבשים לטאטא עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
אופים עד סופגניות באביב בחזרה למגע, על שמונה עשר דקות. להפוך סופגניות החוצה על מתלה תיל להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. אפשר סופגניות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לציפוי: במחבת מרובעת 9 אינץ', מערבבים יחד סוכר מגורען וקינמון טחון. אחד בכל פעם, לדלות את הסופגניות בתערובת הסוכר-קינמון. לנער את עודף סוכר. חנות סופגניות, מכוסה, על הדלפק עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
נייר אורזנייר אורז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'