סופגניות חמאת תפוחים
סופגניות חמאת תפוחים היא ארוחת בוקר המגישה 30. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט טחון, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סופגניות הל חמאת תפוחים אפויות עם זיגוג חמאה חום, סופגניות תפוחים, ו אפל פריטר סופגניות.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט.
לשלב חלב התאדה ומיץ לימון; תן לעמוד 1 דקה. מערבבים פנימה חמאת תפוחים.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת חמאת תפוחים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 5-6 פעמים.
חותכים עם מקומח 2-1 / 2 אינץ'. חותך סופגנייה.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מטגנים סופגניות, כמה בכל פעם, עד להזהבה משני הצדדים.
בסיר כבד קטן מבשלים חמאה על אש בינונית עד להזהבה, כ -5 דקות.
יוצקים לקערה קטנה; מקציפים פנימה את הסוכר, החלב והווניל של הקונדיטורים. סופגניות פרוסט.