סופגניות מזוגגות קלאסיות
סופגניות מזוגגות קלאסיות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 312 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. 644 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מלח שולחן, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופגניות מזוגגות קלאסיות, סופגניות ביסמרק קלאסיות, ו סופגניות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 1 כף השמרים עם 3/4 כוס חלב חם ומערבבים לפזר את השמרים.
מוסיפים 3/4 כוס הקמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לתערובת הקמח לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות חלפו, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הנותרים 1 כפית שמרים עם הנותרים 1/4 כוס חלב (החלב יהיה טמפרטורת החדר בשלב זה).
מוסיפים את תערובת הקמח הנחה יחד עם חלמוני הוניל והביצה ומערבבים על נמוכים עד שהמרכיבים משולבים והבצק חלק, כ -30 שניות. כבה את המיקסר והוסף 1 כוס קמח, יחד עם הסוכר והמלח.
מערבבים על בינוני עד הבצק מתחיל לבוא יחד, כ -30 שניות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים על בינוני עד שזה משולב, כ -30 שניות.
הסר את הקובץ המצורף ההנעה מן המיקסר, ולעבור לקרס הבצק. התחל להוסיף את הקמח הנותר, 1/4 כוס בכל פעם (כיבוי המיקסר לכל תוספת) וללוש את הבצק על בינוני עד שהוא מתרחק לחלוטין מהצד של הקערה והוא חלק ולא דביק מדי, על 1 דקה. הבצק יהיה רך מאוד ולח אבל לא כל כך דביק כי אתה לא יכול לגלגל אותו החוצה. (עבור שלב זה, ייתכן שיהיה עליך להשתמש רק מעט כמו 1/4 כוס קמח, כך ייתכנו שאריות קמח.) מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח במקום חם למשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות עברו, לחץ בעדינות על הבצק כדי להסיר את כל בועות הגז ואז להירגע, מכוסה, לפחות 1 שעה ועד 12 שעות.
כאשר מוכן לגלגל את הבצק, קו תבנית אפייה עם מגבת מקומטת קלה לא טרי. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעובי 1/2 אינץ'. באמצעות חותכי סופגנייה או עוגיות, לחתוך את סיבובים בקוטר 3 אינץ 'עם חורים בקוטר 1 אינץ'. (עבור סופגניות מלאות, לא לחתוך את החורים.) לארגן את הסופגניות על תבנית אפייה מוכן, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין סופגניות. מכסים את הסופגניות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת להם הוכחה במקום חם עד כמעט הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות. תבדוק אם הסופגניות מוכנות כל 5 עד 10 דקות. כדי לבדוק, להשתמש קצה האצבע כדי לגעת קלות אחת הסופגניות. אם הבצק חוזר מיד, הוא צריך עוד זמן; אם הוא קופץ חזרה לאט, הוא מוכן; ואם הבצק לא קופץ בחזרה בכלל, הוא מוגן יתר על המידה. אתה יכול אגרוף למטה ולגלגל מחדש בצק מוגני יתר פעם אחת.
בעוד הסופגניות הגהה, קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר ומניח מתלה חוט על גבי המגבות. בסיר גדול עם תחתית כבדה או טיגון עמוק, מחממים לפחות 2 אינץ ' של שמן עד שמד חום עמוק רושם 182°. עובדים בקבוצות, משתמשים בכף מתכת מחורצת או מרית כדי למקם בזהירות את הסופגניות בשמן החם. מטגנים, מרפרפים פעם אחת, עד חום זהוב בהיר, 1 עד 2 דקות לכל צד.
להעביר כפי שנעשה מתלה החוט ולהחזיר את השמן ל 182° בין קבוצות.
בואו הסופגניות להתקרר מעט לפני זיגוג עם זיגוג סוכר בסיסי או זיגוג שוקולד.