קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות מזוגגות קלאסיות

סופגניות מזוגגות קלאסיות
סופגניות מזוגגות קלאסיות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 312 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. 644 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מלח שולחן, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופגניות מזוגגות קלאסיות, סופגניות ביסמרק קלאסיות, ו סופגניות מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב 1 כף השמרים עם 3/4 כוס חלב חם ומערבבים לפזר את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 3/4 כוס הקמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לתערובת הקמח לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאחר 30 דקות חלפו, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הנותרים 1 כפית שמרים עם הנותרים 1/4 כוס חלב (החלב יהיה טמפרטורת החדר בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת הקמח הנחה יחד עם חלמוני הוניל והביצה ומערבבים על נמוכים עד שהמרכיבים משולבים והבצק חלק, כ -30 שניות. כבה את המיקסר והוסף 1 כוס קמח, יחד עם הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על בינוני עד הבצק מתחיל לבוא יחד, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מוסיפים את החמאה ומערבבים על בינוני עד שזה משולב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
הסר את הקובץ המצורף ההנעה מן המיקסר, ולעבור לקרס הבצק. התחל להוסיף את הקמח הנותר, 1/4 כוס בכל פעם (כיבוי המיקסר לכל תוספת) וללוש את הבצק על בינוני עד שהוא מתרחק לחלוטין מהצד של הקערה והוא חלק ולא דביק מדי, על 1 דקה. הבצק יהיה רך מאוד ולח אבל לא כל כך דביק כי אתה לא יכול לגלגל אותו החוצה. (עבור שלב זה, ייתכן שיהיה עליך להשתמש רק מעט כמו 1/4 כוס קמח, כך ייתכנו שאריות קמח.) מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח במקום חם למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לאחר 30 דקות עברו, לחץ בעדינות על הבצק כדי להסיר את כל בועות הגז ואז להירגע, מכוסה, לפחות 1 שעה ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
כאשר מוכן לגלגל את הבצק, קו תבנית אפייה עם מגבת מקומטת קלה לא טרי. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעובי 1/2 אינץ'. באמצעות חותכי סופגנייה או עוגיות, לחתוך את סיבובים בקוטר 3 אינץ 'עם חורים בקוטר 1 אינץ'. (עבור סופגניות מלאות, לא לחתוך את החורים.) לארגן את הסופגניות על תבנית אפייה מוכן, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין סופגניות. מכסים את הסופגניות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת להם הוכחה במקום חם עד כמעט הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות. תבדוק אם הסופגניות מוכנות כל 5 עד 10 דקות. כדי לבדוק, להשתמש קצה האצבע כדי לגעת קלות אחת הסופגניות. אם הבצק חוזר מיד, הוא צריך עוד זמן; אם הוא קופץ חזרה לאט, הוא מוכן; ואם הבצק לא קופץ בחזרה בכלל, הוא מוגן יתר על המידה. אתה יכול אגרוף למטה ולגלגל מחדש בצק מוגני יתר פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
בעוד הסופגניות הגהה, קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר ומניח מתלה חוט על גבי המגבות. בסיר גדול עם תחתית כבדה או טיגון עמוק, מחממים לפחות 2 אינץ ' של שמן עד שמד חום עמוק רושם 182°. עובדים בקבוצות, משתמשים בכף מתכת מחורצת או מרית כדי למקם בזהירות את הסופגניות בשמן החם. מטגנים, מרפרפים פעם אחת, עד חום זהוב בהיר, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
להעביר כפי שנעשה מתלה החוט ולהחזיר את השמן ל 182° בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
בואו הסופגניות להתקרר מעט לפני זיגוג עם זיגוג סוכר בסיסי או זיגוג שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי