סופגניות סיידר מזוגגות
סופגניות סיידר מזוגגות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 2369 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופגניות סיידר תפוחים מזוגגות, תפוחים זיגוג סיידר מייפל חלבית סופגניות, ו סופגניות סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סופגניות: בקערה בינונית, לטאטא יחד 3 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט. בקערה קטנה, לשלב חלב חמאה, הפחתת סיידר, ווניל. באמצעות מיקסר, לנצח סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה עד רך וקל מאוד בצבע, 4 עד 6 דקות. "אתה מכניס אוויר לחמאה ולסוכר כדי שיהיה לך מרקם עדין וקל", אומר דייוויס.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת וקערה גירוד מדי פעם.
על מהירות נמוכה, להכות מרכיבים יבשים ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה להכות רק עד בשילוב.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק בנדיבות עם קמח. שים את הבצק על הסדין ומפזרים בנדיבות עם קמח. לטפוח או לגלגל בצק לתוך לוח על 1/2 ב. עבה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שהמרכז מרגיש חזק מספיק כדי לחתוך, בערך 1 שעה.
להחליק את הבצק מן הקלף על משטח עבודה מאובק קמח. תבנית אפייה עם פיסת קלף טרייה.
חותכים סופגניות וחורים, טובל 2 3/4-in. חותך דונאטס לקמח בכל פעם ו " משחרר אותם עם מכה חזקה של פרק כף היד שלך."להגדיר על תבנית אפייה. לאסוף שאריות ולגלגל מחדש.
חום 1/2 ב. שמן בתנור הולנדי ל בין 350 ו 360 על מדחום ומטגנים עמוק. בינתיים, להגדיר 2 מדפים קירור מעל דפי אפייה ריקים; להגדיר אותם ליד תנור. הפוך זיגוג: בקערה בינונית, להקציף יחד הפחתת סיידר, אבקת סוכר, וניל.
מטגנים 2 או 3 סופגניות וחורים בכל פעם עד חום קלוי עשיר, הופך פעם אחת עם מרית מחוררת או כף, 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד. התאם את החום לפי הצורך; " אתה רוצה בועה תוססת."בדוק את הדונאט הראשון ולוודא שהוא מבושל דרך (זה יהיה בצבע בהיר בפנים אבל לא צריך להיראות רטוב).
מעבירים סופגניות למדפים על דפי אפייה.
תן מגניב רק עד חם בנוחות; בטמפרטורה זו, ולא מגניב, "הם למצוץ את הזיגוג."לטבול בכל רחבי בזיגוג ולהגדיר על מדפים.