קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 441 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 134 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, מלח, ואבקת אפייה ולהניח בצד. בקערה קטנה יותר, לטאטא ביצים במשך 1 דקה, עד שהם מוארים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר, החמאה נמסה, ואת החמאה ואת לטאטא מיד לרגע נוסף.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיף את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים יחד עם מרית גומי גדולה, עד שהם באים יחד. אל תגזים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בנדיבות לפרוח משטח עבודה ולהפוך את הבצק על זה. תן את הבצק לקפל כך שהוא מגיע יחד במסה אחת, ולאחר מכן לאפשר לו לנוח במשך 10 דקות. קמח בנדיבות את החלק העליון של הבצק (זה יהיה דביק, לא לפחד להשתמש בקמח) ולחץ אותו שטוח. לאחר מכן, להשתמש מערוך כדי להפוך את הבצק עבה אפילו 1/2 אינץ'. באמצעות חותכי טבול קמח, לחתוך את הסופגניות במקום על מגש מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, וניל וקצף עד שהם חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. סופגניות עוגה ישקע לתחתית השמן, ואז לבשל קצת לפני עולה. לאחר סופגנייה bobs אל פני השטח, מטגנים אותו במשך כ 2 דקות יותר לפני הפיכת אותו ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה