סופגניות קנדיות
סופגניות קנדיות הן אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות, תה קנדי, ו פשטידת בשר קנדית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף סוכר ושמרים במים חמים 1/2 כוס. להפריש עד שמנת.
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן, 2-1/3 כוסות מים, מלח, ו 4 כפות סוכר.
מוסיפים שמרים ומערבבים בהדרגה בקמח.
מניחים בצק בקערה עם חמאה, והופכים למעיל. מכסים במגבת תה לחה, ומניחים במקום חם לעלות במשך 1-1 / 2 שעות.
טופס בצק לתוך כדורים על גודל הביצים, ואז לגלגל שטוח לעשות אליפסות על 1/4 אינץ ' עבה.
שמן חום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) במחבת עמוקה, סיר, או מחבת חשמלית. מטגנים סופגניות אחד בכל פעם, עד חום בהיר משני הצדדים.
מניחים על מגבות נייר לניקוז.
מפזרים סוכר לבן, קינמון ומיץ לימון בעודם חמים.