סופלה אספרגוס
סופלה אספרגוס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. אם יש לך שום, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופלה אספרגוס, סופלה אספרגוס, ו סופלה גבינה ואספרגוס דל שומן.
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר של מים רותחים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
להעביר אספרגוס למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא בקמח ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 2 דקות.
מקציפים חלב לתערובת חמאה קמח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מניחים תערובת חלב, שום, ואספרגוס בבלנדר ומחית עד חלקה.
יוצקים תערובת אספרגוס לתוך קערה גדולה; מערבבים חלמונים ביצה גבינת צ ' דר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
בנדיבות חמאה 4 (6-אונקיה) ramekins
מקציפים חלבונים בכוס גדולה או קערת ערבוב מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד
מערבבים חצי חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת אספרגוס עד רק בשילוב. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים לתערובת.
למלא ramekins מוכן על 3/4 מלא במקום על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, על 20 עד 25 דקות