סופלה אספרגוס
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? סופלה אספרגוס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 244 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.64 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 107 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שום, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר עם מים רותחים עד שהוא ירוק עז אך עדיין פריך, כ-2 דקות.
מעבירים את האספרגוס למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מקציפים פנימה קמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת לדמוית משחה וחום זהוב בהיר, כ-2 דקות.
מקציפים חלב לתערובת חמאה-קמח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד סמיכות, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל קאיין.
מניחים את תערובת החלב, השום והאספרגוס בבלנדר ומטגנים עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים את תערובת האספרגוס לקערה גדולה; מערבבים פנימה חלמונים וגבינת צ'דר.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס)
חמאה בנדיבות 4 (6 אונקיות) רמקינים
מקציפים חלבונים בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת עד שנוצרים פסגות רכות. הרם את המקצף או הקצפה ישר למעלה: החלבונים יווצרו תלוליות רכות ולא פסגה חדה
מערבבים מחצית מהחלבונים לתוך תערובת גבינת האספרגוס עד לאיחוד. מקפלים בעדינות את יתרת החלבונים לתערובת.
ממלאים רמקינים מוכנים כ-3/4 מלאים ומניחים על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מזהיבים, בערך 20 עד 25 דקות