קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה אספרגוס

סופלה אספרגוס
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? סופלה אספרגוס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 244 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.64 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 107 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שום, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .

הוראות

1
מבשלים אספרגוס בסיר עם מים רותחים עד שהוא ירוק עז אך עדיין פריך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
2
מעבירים את האספרגוס למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו
3
מסננים ומניחים בצד.
4
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגוררחבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
5
מקציפים פנימה קמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת לדמוית משחה וחום זהוב בהיר, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
6
מקציפים חלב לתערובת חמאה-קמח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד סמיכות, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגוררחבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגורר
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
חבילה אחת (20 אונקיות) תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילה אחת (20 אונקיות) תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
7
מניחים את תערובת החלב, השום והאספרגוס בבלנדר ומטגנים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חבילה אחת (20 אונקיות) תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילה אחת (20 אונקיות) תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את תערובת האספרגוס לקערה גדולה; מערבבים פנימה חלמונים וגבינת צ'דר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטיםפלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונליבקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
9
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
10
חמאה בנדיבות 4 (6 אונקיות) רמקינים
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגוררחבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מקציפים חלבונים בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת עד שנוצרים פסגות רכות. הרם את המקצף או הקצפה ישר למעלה: החלבונים יווצרו תלוליות רכות ולא פסגה חדה
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
12
מערבבים מחצית מהחלבונים לתוך תערובת גבינת האספרגוס עד לאיחוד. מקפלים בעדינות את יתרת החלבונים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
13
ממלאים רמקינים מוכנים כ-3/4 מלאים ומניחים על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מזהיבים, בערך 20 עד 25 דקות
ציוד שתשתמש בו
חטיפי פחזנית תירס בטעם חמאהחטיפי פחזנית תירס בטעם חמאה
1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו