סופלה אפרסק
סופלה אפרסק נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, קורנפלור, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סופלה אפרסק ג'ורג'יה, סופלה אפרסק קפוא, ו קממבר סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר מתלה באמצע. מחממים תנור ל 42
מעיל קל 6 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר מגורען. תניח בצד.
מניחים אפרסקים 1/3 כוס סוכר מגורען במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים תערובת אפרסק, קורנפלור, מיץ, מלח וחלמון ביצה בסיר בינוני, ערבוב היטב עם מקצף; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה. מגניב 5 דקות.
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערת ערבוב גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
הוסף את שארית 1/3 כוס סוכר מגורען, 2 כפות בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות 1/4 של חלבוני ביצה לתוך תערובת אפרסק, ומקפלים בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. בעדינות כפית את התערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה, ומניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של 425 תנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
אופים במשך 28 דקות ב 350 או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר.