קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סופלה ארוחת בוקר אוכמניות

סופלה ארוחת בוקר אוכמניות
מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, עוגיות ג'ינג'ר, קליפת לימון וביצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ארוחת בוקר סופלה, ארוחת בוקר סופלה, ו סופלה בלינץ אוכמניות.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו מילוי פאי וקליפת לימון; מעבירים ל -9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה. בקערה גדולה שלבו את החלמונים, העוגיות המרוסקות, הסוכר והתמצית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מורחים על מילוי; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
4
מיקרוגל, לא מכוסה, בהספק של 50% למשך 12-15 דקות או עד להתייצבות הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
6
מפזרים מנות עם סוכר קונדיטורים ומזלפים סירופ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.