סופלה ארוחת בוקר אוכמניות
מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, עוגיות ג'ינג'ר, קליפת לימון וביצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ארוחת בוקר סופלה, ארוחת בוקר סופלה, ו סופלה בלינץ אוכמניות.
הוראות
בקערה קטנה שלבו מילוי פאי וקליפת לימון; מעבירים ל -9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה. בקערה גדולה שלבו את החלמונים, העוגיות המרוסקות, הסוכר והתמצית; מניחים בצד.
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת עוגיות.
מורחים על מילוי; מפזרים שקדים.
מיקרוגל, לא מכוסה, בהספק של 50% למשך 12-15 דקות או עד להתייצבות הציפוי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מפזרים מנות עם סוכר קונדיטורים ומזלפים סירופ.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.