סופלה בטטה
סופלה בטטה הוא מזנון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 338 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש חמאה, בטטות וחלב מוקצף, מאודה, וניל. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סופלה שוקולד , סופלה מרמלדת וויסקי סביליה וסופלה תירס אפוי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
קולפים ומבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים.
מסננים את תפוחי האדמה ומקציפים.
מוסיפים סוכר, ביצים, מלח, חמאה, חלב ווניל.
מערבבים היטב ומכניסים לתבשיל משומן של 1 1/2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש ל-325 מעלות למשך 25 דקות.
מניחים מעל מרשמלו ואגוזי פקאן ומחזירים לתנור לכ-5 דקות או עד להשחמה מלמעלה.