קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סופלה בטטה III

סופלה בטטה III
סופלה בטטה III הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 673 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעציץ גדול, לכסות בטטות עם 1 אינץ ' של מים; להרתיח במשך 20 דקות, או עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז, לאפשר להתקרר ולהסיר עורות.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז או חמאה תבשיל אחד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
4
מניחים תפוחי אדמה בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד תפוחי אדמה מתחילים להיפרד. הגדל את המהירות לגובה בינוני והתערבב עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
5
הפחת מהירות נמוכה והוסף סוכר, חלב, חמאה, וניל, ביצים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
6
מערבבים היטב.
7
אפשר לכל תפוח אדמה "סיבים" להישאר על המקצף ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
יוצקים תערובת בטטה לתוך תבשיל הקדרה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
הכן את ציפוי בקערה קטנה על ידי לטאטא יחד את הסוכר החום, קמח, חמאה פקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מפזרים תערובת על תערובת תפוחי אדמה ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור