סופלה בטטה III
סופלה בטטה III הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 673 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בעציץ גדול, לכסות בטטות עם 1 אינץ ' של מים; להרתיח במשך 20 דקות, או עד מזלג מכרז.
ניקוז, לאפשר להתקרר ולהסיר עורות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז או חמאה תבשיל אחד 2 ליטר.
מניחים תפוחי אדמה בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד תפוחי אדמה מתחילים להיפרד. הגדל את המהירות לגובה בינוני והתערבב עד לקבלת חלקה.
הפחת מהירות נמוכה והוסף סוכר, חלב, חמאה, וניל, ביצים ומלח.
אפשר לכל תפוח אדמה "סיבים" להישאר על המקצף ולהסיר.
יוצקים תערובת בטטה לתוך תבשיל הקדרה.
הכן את ציפוי בקערה קטנה על ידי לטאטא יחד את הסוכר החום, קמח, חמאה פקאן.
מפזרים תערובת על תערובת תפוחי אדמה ואופים במשך 40 דקות.