קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

סופלה בטטה אסכולה ישנה

סופלה בטטה אסכולה ישנה
סופלה בטטה אסכולה ישנה היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם קוקוס, סוכר חום, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בית ספר חדש עוגת בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל קדרה 2 ליטר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים ומלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים במסננת בכיור.
5
מועכים את תפוחי האדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החלב המאודה, סוכר חום, חמאה, וניל, קינמון, ביצים מוכות, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים יחד עד חלקה.
8
יוצקים את התערובת לתוך צלחת התבשיל ואופים במשך 25 דקות.
9
בקערה קטנה, לזרוק יחד קשיו, מרשמלו, וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר את תבשיל התבשיל מהתנור העליון עם תערובת קשיו.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים עד המרשמלו קלויים קלות, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר את התבשיל מהתנור ולתת להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.