קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

סופלה גבינת פרמזן

סופלה גבינת פרמזן
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 92 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת צ'דר חריפה חבית קרקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סופלה גבינת פרמזן וגרוייר, סופלה גבינת Gruyère ופרמזן, ו Silverbeet ופרמזן סופלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. ביצים נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להכות בקלילות. תניח בצד. לנצח חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים קמח ותבלינים; מערבבים היטב. לבשל 2 דקות. או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב; לבשל על חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מוסיפים גבינות; מבשלים עד מומס, ערבוב כל הזמן.
5
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלמונים ביצה, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת; מגניב מעט. מערבבים בעדינות בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
6
יוצקים לתוך 1-1/2-qt. צלחת סופלה או תבשיל קדרה. עם קצה הכף, לעשות הזחה קלה או " מסלול "סביב החלק העליון של סופלה, 1 אינץ' מקצה, כדי ליצור " כובע עליון."
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
7
אופים 45 עד 50 דקות. או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק