סופלה גזר
אם יש לך קינמון טחון, סוכר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה גזר, סופלה גזר, ו סופלה הגזר של סם.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה 2 (1 1/2 ליטר) מנות אפייה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד למכרז.
במעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ואת הביצים ואת הדופק לשלב.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, קינמון וחמאה; דופק עד חלקה.
מוסיפים את הגזר והדופק לשלב. כפית את התערובת לתוך הכלים מוכנים ואופים עד הסט, על 1 שעה.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.